Brändit

Etusivu / Brändit

Tunnetuilla brändeillä
mielikuvia ja myyntiä

Toypapilla on valittavana kokonaisuuksia ja brändejä monen tyyppiselle ja kokoiselle myyntipisteelle. Omien brändien Zac, Loihdi ja Lelukulma lisäksi tarjoamme kumppanibrändiemme tuotekokonaisuuksia ja displayta, joten sinulla on helppo valita yrityksellesi sopivat tuotteet. Kumppanimme ovat tarkoin valittuja yhteistyöbrändejä, joiden laadukkaat tuotteet, sopiva hintataso ja markkinointi vastaavat Toypapin arvoja.

Myymälämiljöössä tai myyntipisteellä tutut brändit palvelevat asiakkaidesi tarpeita ja luovat positiivisia mielikuvia laadusta sekä luotettavuudesta. Yli 2000 tuotteen kasvavan valikoiman ansiosta Toypapin tuotteiden pientä ostamisen iloa kokeekin vuodessa jo yli 2 miljoonaa asiakasta. Voit tutustu tarkemmin brändeihin ja valikoimien luonteeseen alapuolelta.

Zac Office

Koulu- ja toimistotarvikkeet

”Tuoteperhe, jonka moni tunnistaa ajattomasta ilmeestä ja tarvikkeista, joissa hinta ja laatu kohtaavat. Toimistotuotteita terottimista vihkoihin ja pakkauksia myös pienemmänkin kuluttajan makuun.”

”Jälleenmyyjät ovat vakuuttuneet selkeästä kokonaisuudesta.”

Loihdi

Askartelun tuotesarja

”Loihdi-sarjan tuotteet sopivat monenlaiseen myyntimiljööseen. Nämä askartelutuotteet myyvät itse itsensä niin jouluna, pääsiäisenä kuin keskikesällä. Käsillä tekeminen ja askartelu on nyt kovassa nosteessa, joten Loihdi-valikoiman pitäminen tuo pelkkää lisämyyntiä. ”

Lelukulma

Iloa ja hyvää mieltä

”Lapsiperheiden suosikkidisplayt, sillä niistä löytyy perheen pienimmille matkapuuhaa tai ajanvietettä kotiin. Erinomaisia pienempiin liikkeisiin tai huoltoasemille.”

”Perinteiset pikkulelut yhdistettynä hyllytyspalveluun.”

Tutustu myös muihin brändeihin: